Politica de confidentialitate si prelucrarea datelor personale.

1. Definitii

1.1. Operator. Operatorul delegat cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform cu Regulamentului GDPR este celmaiieftin.ro si face referire la acest site.

1.2. Responsabil protectia datelor (DPO) = Adresa la care pot fi transmise solicitari de informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal este adresa de e-mail: admin{@}celmaiieftin.ro

1.3. Cookies. Un „cookie” este un fisier in format foarte mic, alcatuit in general din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui calculator sau al unui alt tip de dispozitiv utilizat pentru navigarea pe internet (Smartphone, Tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit site web.

1.4. Persoana vizata in sensul Regulamentului GDPR. Se reprezinta prin persoana fizica identificabila (care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element identificator: nume, numar de identificare, locatie, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice). Persoana vizata poate fi un solicitant al unui serviciu oferit de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date cu caracter personal sunt transmise catre Operator.

1.5. Categorii de date prelucrate. Reprezinta datele cu caracter personal si sunt prelucrate de catre Operator doar in situatia in care introduceti datele intr-o rubrica din cadrul platformei sau sa le transmiteti prin intermediul e-mail-ului.

1.6. Prelucrare datelor cu caracter personal: Reprezinta orice set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de modalitati de manipulare automata, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

2. Ce date sunt procesate?

2.1. Informatiile colectate prin cookie-uri. Pentru o mai buna directionare a campaniilor publicitare si imbunatatirea produselor si serviciilor, celmaiieftin.ro utilizeaza informatii despre articolele achizitionate de catre clientii nostri. Daca ati aprobat salveazrea cookie-urilor in browser si sunteti de acord cu utilizarea acestora, celmaiieftin.ro primeste informatii despre paginile vizitate de dumneavoastra, produce vizualizate si alte activitati in platforma.

2.2. celmaiieftin.ro nu colecteaza sau nu proceseaza sub alta forma niciun fel de informatii cu caracter personal, cum ar fi, spre exemplu, informatii despre starea dvs. medicala, religie sau convingeri etc.

2.3. Datele furnizate de clienti. Pe celmaiieftin.ro procesam informatii personale despre utilizatori. In principal, procesam datele personale care ne sunt furnizate atunci cand va inregistrati in lista de newsletter. Aceste date includ, mai ales, adresa dvs. de e-mail si numele.

3. In ce scopuri sunt salvate datele?

3.1 Pentru cea mai buna directionare a promotiilor si promovarii, celmaiieftin.ro stocheaza date legate de cookie-uri in accesarile platformei, produsele vizionate si alte activitati de pe site. Procesarea este posibila numai in baza consimtamantului dumneavoastra legat de utilizarea cookie-urilor relevante. Acest acord este in intregime voluntar. De cele mai multe ori, in baza datelor furnizate, celmaiieftin.ro obtine statistici si analize cu privire la actiunile utilizatorilor platformei. Acestea fac posibila o mai buna redirectionare a publicitatii sau adaptarea continutului platformei la ceea ce va satisface interesul si ceea ce cauta in general, un grup mai mare de utilizatori ai platformei. In cazul acesta, prelucrarea datelor cu caracter personal este de obicei automata.

3.2. Pentru ofertele noastre de produse si promovarea celmaiieftin.ro in forma de newsletter trimis utilizatorilor, celmaiieftin.ro foloseste in principal adrese de e-mail. Procesarea se executa in acest caz numai in baza consimtamantului dumneavoastra, care este in totalitate voluntar. Chiar daca nu sunteti de acord, puteti continua sa folositi platfroma noastra in totalitate. Va exprimati acordul catre celmaiieftin.ro in momentul inregistrarii la introducerea adresei dumneavoastra de e-mail. De retinut faptul ca inregistrarea pe celmaiieftin.ro poate fi efectuata numai de catre persoane cu varsta mai mare de 15 ani. Acordul dumneavoastra se poate retrage oricand dand clic pe link-ul aflat in orice newsletter.

TEMEI JURIDIC: interesul legitim al Operatorului de a evita fraudele online si de a se asigura de functionalitatea buna a platformei, executarea unui contract si consimtamantul persoanei vizate, dupa caz.

4. Drepturile dumnevoastra in ca si persoana vizata in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal furzinat

4.1. Drepturile utilizatorilor vizati si cum pot fi exercitate

Conform Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati de culmul de drepturi, respectiv:

4.1.1. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal. Este reprezentat de dreptul de a de a intrat in posesia unei confirmari a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, accesul la datele respective.

4.1.2. Dreptul la rectificare. Este reprezentat de dreptul de a solicita Operatorului si de a avea posibilitatea de a recrifica datele cu caracter personal incerte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, mentionand ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului, daca este cazul.

4.1.3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) Este reprezentat de dreptul de a avea posibilitatea stergerii datelor cu caracter personal care care vi se adreseaza in cazul in care se nbaplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.

4.1.4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii Este reprezentat de dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor in anumite cazuri.

4.1.5. Dreptul la portabilitatea datelor: Este reprezentat de dreptul de a primi datele personale care va privesc si de a le transmite catre un alt Operator.

4.1.6. Dreptul la opozitie: Este reprezentat de dreptul de a va opune in orice moment utilizarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

4.1.7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii ce are la baza exclusiv prelucrarea automata a datelor personale Este inclus de crearea de profiluri, care produco efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

4.1.8. Dreptul sa va adresați printr-o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. In momentul in care situatia in care considerati ca datele dvs nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

4.2. Cum va puteti exercita aceste drepturi?

Pentru a va putea exercita drepturile mentionate mai sus, avem rugamintea de a va adresa prin cerere scrisa in format electronic, datata si semnata la adresa e-mail: admin{@}celmaiieftin.ro in atentia responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal.

4.3. In cat timp raspundem solicitarilor trimise de dvs?

In termen de maxim o luna calculat de la primirea cererii dvs vi se vor furniza informatii privind actiunile intreprinse sau acolo unde este cazul privind motivarea pentru care nu pot fi luate masurile solicitate.

Nota: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a da curs unei cereri de acces la date cu caracter personal vom lua toate masurile rezonabile pentru a verifica identitatea persoanei vizate.

Tot odata, conform Regulamentului GDPR, termenul de raspuns mentionat mai sus se poate prelungi cu cel mult doua luni in situatia in care este necesar, tinandu-se cont de complexitatea cazului dumneavoastra si numarul cererilor, urmand sa fiti informat cu privire la acest aspect, daca va fi cazul.

5. Destinatii sau categorii de destinatari ai datelor cu caracter personal

Destinatarii care prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul Uniunii Europene au obligatia respectarii acelorasi prevederi legale, oferind acelasi nivel de protectie ca si Operatorul.

Nota: In cazul destinatarilor cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca acestia sunt certificati “Privacy Shield” si Comisia Europeana ii considera ca furnizori ai unui nivel adecvat de protectie. Lista companiilor care adera la “Privacy Shield” poate fi gasita in link-ul de mai jos: https://www.privacyshield.gov/welcome .

5.1 Transmiterea datelor cu caracter personal in scopul functionarii serviciului newsletter

Pentru a fi siguri ca serviciul functioneaza la parametrii normali, folosim un tert specializat in domeniul livrarii e-mailurilor, respectiv platforma MailChimp apartinator al The Rocket Science Group. Politica de confidentialitate a acestui tert referitor la protejarea datelor cu caracter personal poate fi cititat aici: https://mailchimp.com/legal/privacy

Pentru a renunta la serviciul newsletter trebuie sa accesati aceasta sectiune – fie apasand butonul „Unsubscribe” din mailul receptionat, fie prin transmiterea unui e-mail la adresa admin{@}celmaiieftin.ro

5.2. Transmiterea datelor catre institutii publice, instante de judecata, precum si autoritati competente sa cerceteze savarsirea faptelor penale

In cazuri speciale, in momentul cand se impune acest lucru prin lege, Operatorul poate sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal.

5.3. Transmiterea catre alti tert

Pentru a va putea oferi o experienta cat mai buna in cadrul platformei, ne preocupam constant sa imbunatatim / facem mentenanta programelor software utilizate. In acest sens, avem incheiate contracte de dezvoltare cu firme specializate in domeniul programarii si al mentenantei software.

5.4. Retele de socializare

Website-ul nostru foloseste „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale. Toate plugin-urile pentru retele de socializare de pe Website-ul nostru sunt marcate clar si distinct.

5.5. Servicii de analiza de trafic

Website-ul nostru foloseste serviciile de analiza web „Google Analytics“ si „Google AdSense” al societatii Google Inc., in scop statistic.

Website-ul nostru foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza al platformei oferit de catre de Google, Inc. („Google”), folosind cookies. Mai multe date despre acesta aspect pot fi gasite pe pagina noastra despre Politica Cookie

Puteti refuza utilizarea cookie-urilor, prin selectarea setarilor adecvate ale browserului dvs, insa in aceasta situatie s-ar putea sa nu mai puteti utiliza toate functionalitatile Website-ul nostru. Tot odata, exista posibilitatea de a, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descarcarea si instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul dvs. Mai multe detalii aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

Nota: Informatii suplimentare sunt disponibile pe paginile Google Analytics Terms of Service si Google Analytics

6. BAZA LEGALA

6.1. Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor)

Ultima actualizare: 29.01.2023